Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Kenny

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13580461643

Whatsapp : +8613580461643

Μαζί, παλεψτε ενάντια στα covid-19.

March 20, 2020

Αγαπητοί συνεργάτες:

Όπως είναι γνωστό, τα covid-19 έχουν επηρεάσει τον κόσμο μας σε διάφορα επίπεδα. Η κατάσταση στην Κίνα παίρνει καλύτερα, αλλά άλλες χώρες παίρνουν χειρότερα. Με βάση την εμπειρία αντιιών και την ανάλυσή μας της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης στην Κίνα, έχουμε τις ακόλουθες προτάσεις:

 

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: Πρόληψη των covid-19

1. Τα χέρια πλυσίματος συχνά και αποφεύγουν τα χέρια.

2. Είναι απαραίτητο να φορεθεί μια μάσκα. Η μάσκα μπορεί να αποτρέψει τα σταγονίδια του μολυσμένου προσώπου από τη διασπορά στον αέρα, και να αποτρέψει τους υγιείς ανθρώπους από να απορροφήσει τον ιό. Όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο, πρέπει να φορέσετε N95 ή τις χειρουργικές μάσκες αλλά στη καθημερινή ζωή, μπορούμε ακριβώς να φορέσουμε τις μίας χρήσης ιατρικές μάσκες.

3. Απολυμάνετε το σπίτι και το γραφείο σας κάθε μέρα (αλλά λάβετε υπόψη για να χρησιμοποιήσετε τα υλικά απολύμανσης κατάλληλα, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει την πυρκαγιά).

4. Αποφύγετε στη συσσωρευμένη θέση ή τα ενώνοντας κόμματα.

5. Ακριβώς αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσει εάν οποιαδήποτε ανάγκη των μασκών ή άλλων αντι-επιδημικών υλικών. Εάν μπορούν να παραδοθούν στις χώρες σας επιτυχώς (εξαρτηθείτε από την τελωνειακή πολιτική σας), θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να τους παρέχουμε για σας.

ΜΕΡΟΣ ΔΥΟ: Συνεργασία για την επιχείρηση:

1. Σαν κατασκευαστικό κέντρο στον κόσμο, η Κίνα έχει επαναλάβει την κανονική παραγωγή. Θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε υψηλούς - ποιοτικά προϊόντα και καλύτερες υπηρεσίες.

2. Σύμφωνα με την έρευνα μάρκετίνγκ μας, κατά τη διάρκεια του χρόνου covid-19, η ζήτηση για τα μέρη των εμπορικών οχημάτων (όπως ISUZU, HINO) αυξάνεται λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για την εμπορική μεταφορά.

3. Λόγω της έλλειψης των πρώτων υλών και της εργασίας, η τιμή μερικών προϊόντων μπορεί να αυξηθεί, και ο χρόνος παράδοσης μπορεί επίσης να παραταθεί. Προτείνουμε ότι μπορείτε να προγραμματίσετε τη διαταγή εκ των προτέρων σύμφωνα με τις ανάγκες σας σε αρκετούς μήνες. Παραδείγματος χάριν, εάν κάνατε το σχέδιο αγορών για τη γυναικεία κάλτσα 2 μηνών προηγουμένως, τώρα μπορείτε να εξετάσετε 3-4 μήνες. Κατόπιν μπορούμε να τακτοποιήσουμε τη διαταγή σας γρηγορότερα.

4. Η κατάσταση των covid-19 μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πολιτική εισαγωγών της χώρας σας. Συστήνουμε τη μερική αποστολή για τη διαταγή σας. Παραδείγματος χάριν, όταν η διαταγή σας είναι 60-70% έτοιμο, είναι καλύτερο να παραδοθούν πρώτα. Τα άλλα μέρη μπορούν να παραδοθούν στην επόμενη αποστολή. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε και να πωλήσετε τα αγαθά το συντομότερο δυνατό.

5. Παρακαλώ πληρώστε τη πολλή προσοχή στην τελωνειακή πολιτική εισαγωγών της χώρας σας κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής περιόδου. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή πολιτικής, παρακαλώ μας ενημερώστε το συντομότερο δυνατό.

 

Ελπίστε ότι οι ανωτέρω προτάσεις θα σας βοηθήσουν. Σε αυτήν την περίοδο, χρειαζόμαστε τη στενότερες επικοινωνία και τη συνεργασία, οι οποίες θα μας καταστήσουν ισχυρότερους και οι δύο από κοινού.

Επιθυμία εσείς όλο το καλύτερο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μαζί, παλεψτε ενάντια στα covid-19.  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μαζί, παλεψτε ενάντια στα covid-19.  1

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μαζί, παλεψτε ενάντια στα covid-19.  2